perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kunnon testausta

Tänään kävin kahden kaverini kanssa Nokialla kuntotestissä (meitä piti olla neljäskin, mutta hän ikäväksemme tuli kipeäksi eikä päässyt paikalle). Testin järjesti Kuntotehdas Punainen Ovi, ja kävimme samaisessa testissä vuosi sitten kesällä. Nyt olikin kiva päästä katsomaan, oliko tuloksia tullut. :)





Testissä testattiin voimaa, lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Kaikissa osioissa tuli parannusta, ihan huippua! :) Ei sitä turhaan ole tässä vuoden aikana treenannut. Kehitystä voimassa ja lihaskunnossa osasin odottaakin, mutta liikkuvuuden parantuminen oli kiva yllätys. :) Venyttely kun tuppaa usein jäämään ihan liian vähälle...

Testin päätti Cooperin testi. Viime vuonna kun kuntotestissä juoksimme Cooperin, niin se oli ensimmäinen kerta elämässäni kun olen jaksanut juosta koko tuon 12 minuutin ajan. Silloin matkaa taittui 1725 m. Nyt otin tavoitteeksi päästä 2000 metriin, ja tavoite meni jopa yli. Cooperin tulos oli 2085 m, mikä oli itselleni aivan loistava tulos. Vuosi sitten olin aika huonossa kunnossa, ja silloin ylitin itseni kun jaksoin juosta koko testin ajan. Nyt ylitin taas itseni, kun pääsin tavoitetulokseni yli. :)





Testin jälkeen oli kyllä todellinen voittajafiilis, kun huomasi kuinka paljon on vuoden aikana saanut aikaan. Ja tästä sai taas lisää intoa treenaamiseen, ehkäpä menemme taas ensi vuonna testiin katsomaan kuinka paljon kehitystä on tapahtunut. Kiitos "seuralaisilleni" ja Joonakselle! Ja erityisesti Tiinalle organisoinnista. :) Meillä kaikilla tulokset paranivat, hyvä me!

Energistä viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti